Sunday, May 6, 2012

Aktiviti Malam Ini

Salam.

Heheheh. Entry dimulakan ngan gelak gelak malu. Aku tahu. Esok dah periksa. Apebenda aku buat kat blog ni lagi kan. Hewhew takde la. Tetiba ade semangat nak menconteng hari-hari. Kasik can sikit la ea.

Aku baru habis buat workbook. Hihu baru siap. Orang lain dah berzaman kot siap. Hish main buat je berpandukan buku rujukan aku (read: buku Fatin). HAHA. Aku tak tiru okeh cume rujukan utk check jawapan je okeh.

Aku tak start lagi baca lecture notes. Ishishish apenakjadi ini anak ini....HAHA...

Aku stay up seh malam ni. Whoaa tetibe berbangga kejap. Aku dah dekat berminggu tak stay up. Berbekalkan segelas nescafe 2 bungkus (gilo manis takbley minum selalu) dan jugak bertemankan Sha. Hewhew. Habis lah kalau takbley tidur. Ih tapi aku rase aku takda masalah bab-bab tidur ni. Alhamdulillah. Insomnia insyaAllah jarang nak berlaku pada aku. Nescafe ni just psycho je. Oh man, tak baca psycho lagilah!

Oh, esok 3rd year exam. All the best Kak Kinah and akak-akak 3rd year sekalian! Doaku mengiringi kalian cehwah comel betul kirim doa through blog je kan. HAHA.

//

Ex Maahad 0509 Reunion


Tadi Halimah ngan Afefah datang rumah. Jannah pun datang sekali. Best! Lama tak jumpa, macam-macam cerita tadi. Dari citer pasal maahad sampai ke lapisan gigi (diorang ni budak dentistry) eceh. Isk, sakit pulak jari aku neh. Aku dah cakap kan jari aku injured main basketball. HAHA. Ok kelakar. Masa nak sambut bola tu, boleh plak ah bola tu lepuk jari aku. Jari aku innocent kot. Sian die, dah bengkak dah. Kena pulak jari manis tangan kanan okeh. Aset oh aset. Tetibe risau tak muat sarung cincin. KAHKAHKAH over kan. Memain je lah.

Ok dah. Tu je nak cakap. Esok lepas exam nak conteng lagi kalau masih hidup. Huhuhu.
Bye. Good night. Salam 'alaik.


2 comments:

  1. Oiiiii..mngde bnor xmuat cincin..:-P

    ReplyDelete