Friday, October 7, 2011

Finally, manage to get here!

Assalamualaikum! Woah siap tanda seru! Excited bebeno gayenye. Oh, whatever lah kan. Tapi, aku dah sampai sini pun kire dah nikmat habis la.

Sampai sampai rumah je terus kemas barang, unpack segala. Aku ingat sempat la nak clear kan living room tu before malam. Rupanya, tak terkesampaian hajat aku tuh. Malam pertama masih tidur dgn ruang tamu yg tunggang langgang dgn maggie dn rempah ratus. Bilik tidur alhamdulillah berjaya disettlekan dgn jayanya. Clap utk diri sendiri.

The next day which happen to be today di spent dgn pergi rumah Fazira yg pandai msk nasi lemak tu, then pergi Carrefour utk membeli barang barang yg jalau diletak kat dapur, nampai sikit kedapuran dan kalau letak dlm peti ais, nampak mcm barang makanan. Apa? Tak faham aku ckp apa? Takpe, tak masuk exam. Heeee. LePas beli dan blah dari k4, pergi beli washing machine pulak. Macam haram gila bercakap ngn arab. Tak, bukan sebab die gelakkan kita, tapi susah gla mahu meninggal cakap ngn arab nak suruh die pasangkan piping washing machine tu. last2 seb baik ade ustaz kat mumtazah tu tolong. Sejuk hati mak nak! Haha.

Pastu sampai rumah dah lapar pulakkkk. Ingat nak buat breakfast bubur esok. So siap siap la masak bubur terus tadi. Tahu tahu siap masak terus
bantai bubur ngn serunding. Wahhhh lazattt berkrim rasa. Sedap wehh. Serunding made in kelantN tu kot..

Danaku sekarang menaip entry utk blog atas katil. Dan aku sudah habis bercerita tentang perjalanan hidup anak rantau di alexandria, egypt. Ecehh. Dan aku sudah terlalu lelah dAn mahu tidur. Dan selamat malam y'all. Huhu.

Wassalam.

2 comments:

  1. supermak to b!kekeekeOctober 10, 2011 at 6:18 AM

    jalau ye kak....hahaahaha..jgn marah ak!=p

    ReplyDelete