Monday, March 21, 2011

Hidup Seperti Magik

Assalamualaikum.

Brrrr, beku beku. Sejuknya Alex ni. Alhamdulillah saya dah selamat sampai ke Cairo subuh tadi waktu Mesir.. Then ambik bus yang disediakan ke Alex pulak. Sampai Alex dalam pukul 1.30 tengahari. Ya Allah, penat betul duduk dalam kapal terbang ngan bas. Apesal penat pun tak tahulah, padahal duduk je ek. Sampai asrama je, tengok bilik bersepahnye macam tongkang karam! Tapi Alhamdulillah barang semua takda hilang.

Air pun tengah takda sekang ni.. Kafe kat bawah ni pun tak bukak lagi. So boleh dikatekan hidup masih belum siap lagi kat sini tapi bolehlah. Petang tadi beli firakh banih  kat Wahbah. Lame betul tak jumpa pakcik Mustofa wahbah tu ha. Suke hati aku je bagi name kat pakcik tu kan. HAHAHA.

All in all, seronok jugak la rase dah sampai sini. Tak sabar gitu nak start balik kuliah. HAHHA poyo poyo. Result sem 1 keluar next week. Semua orang pun cuak.

p/s: rase cam tak caye la pulak dah sampai Alex. Cam magik je. Ting ting* dah sampai......HAHA

2 comments:

  1. bile nak ke tanta tiqah oiii...
    iman dah sampai da.. ko je blom..

    ReplyDelete