Tuesday, February 28, 2012

Hai Module 11

Assalamualaikum.

Eeee sebenarnye kan, aku dah lame betul nak update blog ni. Banyak benda nak aku citerkan di sini. Pasal Spain haritu, pasal jumpa 20 euro dlm kocek seluar, pasal baju tak basuh lagi, pasal teddy bear jatuh bawah katil dan benda-benda gedik yg seangkatan dengannya. Tapi. Tapi.

Aku dah masuk module baru ni. Cardiovascular System nama die. So, aku berhajat dan berazam utk menjadi rajin banyak lah. Sebab module CNS haritu, aku main main. Tapi takdela main sangat. Tapi hmmm susah nak aku gambarkan dgn kata-kata. Yg penting. CVS ni kena struggle sikit la sebab aku tahu tahap aku kat mana. So kalau aku nak capai target, (mcm ade target kehkeh) aku kene study hard. Untuk kepuasan diri sendiri jugak. So.

Sebab tu la, aku update tak update je blog ni. Sebab kengkadang bile update blog (aku pantang jumpa keyboard), buku study aku tu tak terupdate pulak. Jadi, aku rasa bersalah lah pada diri sendiri dan jugak pada buku aku tu sendiri. Kehkeh. Ish korang paham ke ape aku cakap ni? Tak kisahla.

//

Lecture kali ni 3 jam straight lagi lah ayo makkkk punyelah aku taknak jumpa lagi lectures species ni, sekaliiiiii......ade lagi.....Tapi resmi orang belajar, kita yg kene carik cikgu. So dgn hati separuh masak, aku pun masuk lecture. Nasib baik ade Nabilah. HAHAHHA. Nabilah kena lagi.

Pagi tadi kan. Aku bukak fb aku. Sekali ade post adik aku. Gembira gembira! Hahah. Ko tahu die tulis ape?

hoi atiqah sahmah.. best gi spain?? ahhaa.. ade habuan x untuk aku yg slalu doakan ko kurus ni?? hahaha
Terbahak bahak aku ketawa pagi tadi. Memang ah budak sorang  ni nak kena ngan aku. Perlu ke die kate begitu? Cehhh. Ahmad Saherrrr, ko tengok adik ko ni haaa. HAHAH. 
Eishhh aku rindu ahhh ngan family aku. Hnssss hnsss. Nak balik! Cepat lah habisssss...
.
.
.
.
.
 

Which brings me to the primary issue here; 
YOU STUDY HARD, YOU ANSWER EXAMS WELL, YOU CUTI LA NGAN TENANG DAN GEMBIREEEEE! 

Okeh, aku nak gi study. Kehkehkehh. 
Wassalam. 
P/S: Ada misi yg perlu dilaksanakan. Kena buktikan yg people like me also can! Yeahhhh tetibe keluar semangat naga. HAHA.

2 comments:

  1. dok keje bahan aku je nih..haha

    bagus2..jom study! :D

    ReplyDelete