Friday, January 13, 2012

Fatin's Birthday and Exam Rant

Salam 'alaik.

Puh puh puhhhhh. Lame sungguh rasenye beta tak menjenguk halaman emosi beta ni. Entry tahun baru pun takde. Apekene kah? Ceh tetibe rase macam busy sangat kan. Sebenarnye tak busy sangat pun. Cuma cam banyak nak kene baca je. Module CNS kottt....Matik la kalau tak bace....

Ok, exam is seriously coming like another 2 weeks more. Ahhhhh semestinye cuak tahap moksya okehh.

Oleh itu, adalah manis dan wajar jika aku kembali beraksi dgn buku-buku dahulu. Sekian, time kasih.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Aik, takkan lah kamu percaya pula....Dah lama aku tak menconteng arang kat sini. Takkan lah sesikit itu contengan aku kali ni. Okeh. 

Tadi tengahari celebrate birthday Fatin Aisya! Huhu. 

Mula-mula kitorang dah plan bagitau Fatin, this year kitorang tak nak belikan kek masa birthday die. Sebab mase awal tahun hari tu dah ade kek ni. 


Fatin pun muke pasrah je bile kitorang cakap cemtu. Yela, takkan nak demand pulak kan. HAHAH.
Sekali ko......budak ni terjumpa pulak kotak kek ni BEFORE celebrate reramai. Sudahlahhhh. Pecah rahsia. Tak jadi dah surprise. Hok alohhhhh.


Ni ha kek Fatin. Guitar in shape okeh. Aku punye pun bulat je dulu. 

Seronott la tadi sambut birthday dgn kekawan skali. Thank yuss aku ucapkan pada kekawan yg sudi datang ke rumah even hujan pun. 

Oh, Alex skang ni asyik hujan je. Aku pun pelik. Ni Johor ke Alex ni? Tapi aku mmg suka sangat lah bile hujan. Dengar bunyik hujan tu  kan, macam terapi jiwa ha. Dah la waktu mustajab berdoa pulak tu. Memang aku seronot habes laa. HAHA.  

Ok dah. Selebihnya, takde pape yg best sangat pun 2 minggu ni. Cam biase la, pergi kelas, balik kelas. Naik teksi, keluar teksi. Bla bla blaaa. 

21st ni OSCE. Pastu 29th baru start final yg sebenar tu. Sekian, terima kasih. =)

Wassalam.

10 comments:

  1. last week kot. ada satu hari tu hujan lebat sangat. masa balik kuliah tu aku nampak muka kau PINK PINK. hahaha..

    baru tau kau suka hujan! muka hepi je..

    ReplyDelete
  2. wuhuhuhu..5lauk skli mkn..mmg heaven!!!

    ReplyDelete
  3. xjd surprise coz ada owg tu sorokkan kek kat dapur..lala~

    ReplyDelete
  4. Ha'ah nabilah. Muka aku skang ni rajin merah. Asal sejuk je merah.

    ReplyDelete
  5. Tu la kesilapan teknikal yg x dpt dielakkan. Fatin pun jam jam tu la nak goreng telur. Haha. Yeah, dtg la selalu fazira!

    ReplyDelete
    Replies
    1. benye ley reply cmni pulak..heheheheheh..kita mmg nk sllu dtg klo ade 5lauk lg XD

      Delete
  6. Sile sile. Kitorang memang suke sangat kalau ko datang! *tone tak rela HAHAH

    ReplyDelete
    Replies
    1. ceeeeeeeeeeeesssssssssss!

      Delete