Tuesday, February 22, 2011

Jealous dengan orang terel bawak kete

OMG! Aku baru lepas bawak kete ngan bapak aku. Ye, aku jakun. Ade problem?
Cramp seyh kaki ni, just like dolu-dolu time belajar kete ngan Pak cik Bakar. Ko ingat lagi Pak cik Bakar? Haha. Aku tak tahu mane aku dapat semangat harimau time belaja kete ngan pak cik tu dulu. Dah la garang. Garang pulak tu. Nasib baik pakcik baik hati bagi saye buat test bukit 3 kali. Hahaha nampak tu nampak? 3 kali pun tak lepas gak.

Bawak area-area Perling ni je. Start dari Sutera sampai la rumah. Just like JPJ test dulu. Mak aihhh, selow gile aku bawak haha, sian kete belakang tapi abah kate dulik kan kete belakang tu, tengok depan je. Wakahkahkah.

Abah, saye nak kancil satu.......(kau ingat ini mamak restoren order kancil macam milo ais?)
Yeh, dalam mimpi saje maa. Eh tapi kadang-kadang angan-angan bisa menjadi kenyataan. Sape tahu mase depan kan. Jadi, kite kene kuat berangankan angan-angan yang perlu je.

''Abah, saye nak kancil satu....myvi pon boleh.....'' HAHAHA....amin, amin, amin......

4 comments:

  1. salam
    ~ blog walking ^_^
    ~ situasi yang sama, perasaan yg sama... :)

    ReplyDelete
  2. wsalam. tu la, tapi practice makes perfect kan. =)

    ReplyDelete
  3. kate lah ko bwak pajero?????wowwwww!!

    ReplyDelete