Tuesday, December 7, 2010

Seminggu Tanpa Internet

Malam ni kan aku hyper gile dok. Asek dok gulak gulak gumbira jek. Pergi keluar malam beli zalabiah pun siap boleh ramah mesra ngan pakcik tukang jual tu. Kalau tak, oh pelis nak aku tanya pape kat diorang.

Masa tunggu lif tadi ade citer lawak. Peh buat drama betul malam ni. Si Farisah eh Farisha tu menyebabkan aku nyanyi lagu 'gegarkan gegar' (apatah tajuk tak ingat) depan lif. Pastu time aku semangat jerit ''gegarkan.....'' kuat-kuat, tibe-tibe pintu lif terbukak. Eh ade lelaki! Hai! HAHAHHAAH. Weih aku terkejut tahu tak? Melompat aku ke ampaian tepi lif tu. Eh orang itu boleh nak keluar lif. Hey ape cite lu mat, ini floor pompuan la. Wrong way, shuh shuh! HAHAHAHAH. Gelak guling-guling aku kat ampai baju tu. Tapi bukan budak batch kite la. Kalau budak batch kite siap la dia. Tiap kali nampak je makhluk tu mesti kite gelakkan. LOL. Jahat ea, takpe jangan sentap. Masih ramai yang lebih hardcore dari kami di luar sane. Kami ni baru level 2.5. HAHAHA and improving.

Tadi order makanan cam biase. Aku order awal tapi sebab turun lambat maka ade orang lain dah ambik aku nye nasi goreng. Sape tah. Cis!! Tapi nasib baik aku ade kabel dalam. Keh keh keh. Biase ah, orang peramah kan. LOL. Sentiasa mendapat bantuan. Makashih ya ustad. HAHAHA.

Aku sangap betullah nak tengok cite Tangled tu. Mencik nye, kite dapat tengok trailer kat youtube je. Drooling tau tak. Drooling. Best gile, I love the hair, and the horse and the script is very funny! Baru tengok trailer dah gelak-gulak, kalau tengok citer kat cinema mesti kene sound suruh diam. Oh time-time macam ni aku mesti teringatkan Malaysia. How I wish there is Fuad to take me anywhere. LOL. Bro, I miss you, banyak!

Ok dah la. Aku nak sahut cabaran seminggu tanpa internet. Kite tengok berapa banyak noti muncul kat FB. Aku congak-congak mesti dah boleh capai 3 digit. Eh eh kau ingat kau diva hot ke ha? HAHA.

9 comments:

  1. tiqah!! ko tgk tangled?? nak tgk gak!!!!

    ReplyDelete
  2. hoho.. hot sgt tu klo smpai 3 digit~~

    ReplyDelete
  3. ala, belum keluar lagi.
    weih, aku memang hawt kot. HHAHAHAHAH.

    ReplyDelete
  4. hari tu aku nampak iklan tangled kat green plaza tiqah..jom??

    ReplyDelete
  5. hm?
    yela2...
    area2 8 januari tu ko xfree ke??
    hehe...

    ReplyDelete
  6. emm tak sure lagi la. exam 1 ribulan. tapi sume tak confirm lagi. tapi kalau free, time2 tu jugak aku call ko. =PP sangap gile ni weii

    ReplyDelete
  7. okeh!!
    tau xpe..
    aku nak tgk tangled!! xde tangled cite ape2 pon jadila...haha...
    t ajak nas skali..hee

    ReplyDelete