Tuesday, November 23, 2010

Tag dari Ain Neyia

Apa benda yang paling penting dalam hidup korang ?

Benda ea bukan orang? Benda? Air.....Ok?

Benda Terakhir korang beli menggunakan duit korang sendiri?

duit mara kira duit sendiri kan. Haa senang je ni. Tshirt ade hood beli kat Perimoda semalam!!! Suka suka

Adakah korang bercinta sekarang?

Nope. Mengintai-intai saje. Hahaha. Gatal sey. Mane ade la. Ish no no no

Berapa lama korang akan mencintai kekasih korang?

Hingga akhir nanti, kau tetap jadi pujaan-Alleycats mari.....LOL

Dimana korang akan jumpa kekasih korang?

Ape ni asek kekasih je dari tadi. Kat atas dunia la. Kat Alex? Hahaha. Ok tak tau tak tau.

Novel/buku/majalah yang terakhir korang beli?

Shopaholic and Baby. Tadi nampak Reader's Digest. Ingat nak beli sekali harga 32 genih. Kensel!

Apakah nama penuh korang?

Minah Salleh binti Celup Celup

Antara mak dan ayah korang, yang mana korang lebih mesra ?

Dua-dua pun rapat. Kecik ngan abah. Dah besar ngan mak kot. Tua dengan laki...??

Namakan orang yang betul2 korang nak jumpa dalam hidup korang?

Sape ekk? Tak tau la. Takda feeling ah. Sekarang ni rasa nak jumpa mak, abah, syahir, fuad, ali ngan mur. Ngan sume orang kat kampung. Sedara-mara. Haaa senang citer aku nak balik Malaysia!

Di manakah tempat yang korang betul2 nak pergi?

O Man, aku nak gi Korea! Jepun! Tapi skang ni aku nak gi Johor Bahru, Johor, Malaysia. Boleh?

Pilih salah satu, peluk atau cium?

Hahahahhaa. Ape ah soklan ni. Geli. Fullstop.

Beritahu 3 benda tentang orang yang tag korang ?

Ain Muin. 1. Dia ni teror math. 2. Dia ni sangat sensitif. Tapi paling best time die mood keibuan. Boleh nangis weihhh. 3. Die pernah cerita pasal musang pandan yang meninggalkan bau pandan kat rumah die. Haha, sampai skang aku ingat citer kau ni geng.

5 benda yang korang sayang sangat2 dalam hidup korang?

Benda kan. Bukan orang eah. Aku sayang laptop, Quran tafsir hijau aku, Jam mak(ni paling sayang, tiada tolok bandingnye), vaseline cocoa butter vitalizing body oil, dan the body shop strawberry body polish. Hahaha, aku mengarut la, kawan-kawan.

bila tarikh lahir korang dan kat mana korang sambut tahun lepas?

26th Nov 1992. Tahun lepas sambut kat sekolah. Terima kasih banyak kat Jeehan yang arrange birthday meal ngan Dorm Hajar Crews sebab membuat surprise party! Amy Cu Are...!!!! Kau sangat aku sayangiii....!!!! Hahaha. Makan nasi goreng pataya memalam buta ramai-ramai kan. Bestnyaaa.....

2 comments:

  1. hoi.. mse bile aku ade mood keibuan tuh?? ahahaha..

    ReplyDelete
  2. kah3...lawak tiqah..golek aku bace...
    hahaha

    ReplyDelete