Friday, May 28, 2010

Kisah kisah

Sudah sampai di rumah dan tak tahu nak buat apa. Hehe, memangla..

Kisah 1:

Tersebut la kisah seorang budak perempuan baru pulang dari kolej. Apabila sampai di rumah, dia ternampak sebuah beg hitam yang kelas gitu. Elok tersandar di dinding sebelah komputer ajaib kesayangan. Tiba tiba si bapa menghampiri lalu berkata ''Tu hadiah untuk Nurul, Abah baru beli''. Si budak pun membuka zip beg tersebut dan PINGGGGG, terserlahlah suatu body berbentuk rectangle colour hitam keemasan siap kerawang apa semua di pandangan mata.

OH MY GOD!! Laptop!!! Wohooo, Jeng jeng jeng. Si budak mendapat laptop sendiri setelah 17 tahun mengguna laptop orang lain.

Kisah 2:

Takde kisah dah.

So bila dah takde kisah, kita bagi flying kick opps flying kiss..

Babaii....

2 comments:

  1. hoho so ni post pakai laptop barulah ye. hehe :D

    ReplyDelete
  2. Haha, takla, tak bukak pun lagi laptop tu.

    ReplyDelete