Wednesday, March 2, 2011

Malu gile.!!!!!

Buduh tau, buduh.

Tadi.

Macam ni citer die.

Lepas makan kat Full House aku tersedar yang beg Ogilva aku hilang. Menggagau aku pikir mane tah last tempat aku bawak die. Tengah-tengah dok berfikir tu, aku tak perasan ade tangga kat depan tu.

Sudahnye terpeleh'ot aku kat situ. Buduh. Ya Allah, malunye la hai. Well, people don't just fall when they're big. I mean I'm 19 so I can't fall down the 3 simple stairs just like that. I think I committed so much sins today I'd been given the 'kifarah'. Astaghfirullah.

But seriously. Why can't you be more painful huh leggie? Dah la jatuh tertonggeng. Bhahaha. Seriously wei aku memang tak pandang belakang dah lepas jatuh tu. Sape yang nampak aku jatuh tadi habis ah mate kau. Orang dah nampak Gusti Putri Ratno Jumilah tumbang nanti dapat tulah, aku tatauk. Hayok.

Lepas dah jatuh tu, kaki aku sakit sangat, that was why aku bangun lambat. Aku tau la care nak kekaver malu lepas jatuh ialah to get up as quickly as possible tapi aku dah tak boleh kan. Pastu waiter laki tu datang kat aku sambil tanye ''are you okay, miss?'' padahal dalam hati gelakkan aku. Ngok ngek pampers kau! Mestilah aku tak okey, bijak. Tolong ah angkat. *Sempat lagi tuh.

Malu gile!!!

2 comments:

  1. hahaha.. cner bley jatuh cmtu doe tqah..????
    adoyai~

    ReplyDelete
  2. tu la, nasib badan. malang tak berbau. T_T

    ReplyDelete