Monday, May 3, 2010

3 days before back-to-college(BTC)

Baru balik dari kedai depan rumah. Sebabnya memphotostat sijil sijil untuk daftar kolej nanti. Dahla, setiap dokumen tu 4 copies dan aku ada 38 keping dokumen. Menjadikkan semua kertas yang diperlukan ialah 152 keping.!! Pergh, tiba tiba aku rasa bersalah lak kat pokok. Sorry la pokok, I terpakse you. Wehehe.

Aku jugak dah beli testpad, pen pen baru, highlighter baru dan pemadam baru. Punyalah lama tak pegang pen. Tadi main conteng conteng atas kertas, tulisan pun dah condong sana sini. Ish ish ish. Dahsat dahsat. Wehehe.

Dan highlighter. Ini barang keperluan ketika belajar. Tak tahu sejak bila aku pandai guna highlighter. Tapi aku memang suka highlighter dan pen stabilo warna warni. Senang nak buat notes, senang nak tulis diari dan senang nak tulis biodata kat notebook orang. Wehehe. Tapi truth be told, aku memang tak kreatif bab bab nak hias biodata ni. Hands down. Orang lain boleh buat kerawang cun melecun, aku masih dengan bunga 5 kelopak yang Cikgu Ina ajar time tadika dengan love love comel. So sorry.

Wei tiba tiba aku rasa excited.! Wakaka. Padahal semalam baru je cakap aku cuak nak masuk kolej. Haha. Sebenarnya aku risau dengan environment kat kolej. But at the same time I'm freaking eager to study. Tak kisahla susah ke tidak. Janji belajar balik. WhattheFUN! Pergh, sound macam geek gila. Aku tak geek woh. Aku cuma excited. Haha. Aku pun tak paham apa aku tulis ni. Senang citer, korang pon tak payahla paham. Wehehe

So far, kawan kawan yang dijangka akan ditemui di KTT:
  1. Jannah Sha'ri
  2. Rabiatul Mohamad
  3. Ade sorang ex-KISAS tak tahu ape namenye, kawan Rabiatul
  4. 3 orang ex-Integomb tak tahu apakah namanye, kawan Jannah
Fine, memangla aku tersesat sorang sorang kat KTT. Nangis la sorang sorang. Wakakaw jangan menangis Tiqah, Ingat sentiasa Kak Fergie cakap, ''Big Girls Don't Cry''.


4 comments:

  1. congratsss atiqah!
    wish you all the bestt my friend :))))
    <3

    ReplyDelete
  2. ambuii kak fergie. hahahhaha. GUD LUCK tqah baby!

    ReplyDelete